ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Φεύγει ο Κούρντι και φουλάρει για Μασούρα

Πανιώνιος: Φεύγει ο Κούρντι και φουλάρει για Μασούρα
EUROKINISSI

Ο Αμίρι Κούρντι αφήνει τον Πανιώνιο, επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και οι κυανέρυθροι φουλάρουν για τον δανεισμό του Γιάννη Μασούρα.

Στη Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Αμίρι Κούρντι. Ο 27χρονος δεξιός μπακ-χαφ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ και μέσα στο επόμενο διήμερο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Πρόκειται για την ομάδα την οποία κοουτσάρει ο τέως προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Καθώς ο Κούρντι έχει συμβόλαιο στον Πανιώνιο μέχρι το 2020, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα δώσει κάποια χρήματα στην "κυανέρυθρη" ΠΑΕ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κούρντι, που έχει γεννηθεί στο Riyadh και στο παρελθόν έχει παίξει στην Αλ Αχλί (2014-2018), έκανε πέρυσι 23 συμμετοχές. Ο Πανιώνιος φουλάρει πλέον για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το περασμένο εξάμηνο, και τότε ως δανεικός από τους "ερυθρόλευκους" (8 συμμετοχές, 1 γκολ).

Παρότι για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό, οι άνθρωποι του Πανιωνίου πιέζουν για τον εντάξουν εκ νέου στο δυναμικό τους.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ