ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ισοπαλία με τα Χανιά στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Παπαβασιλείου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Panionios, panigiriko, tsiloulis (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε σε φιλικό στη Νέα Σμύρνη τα Χανιά με το Νίκι Παπαβασιλείου για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας. Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό του Πανιωνίου με τα Χανιά το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε ένα ματς που αποτέλεσε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίκι Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας των "κυανέρυθρων".

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48' με εύστοχο πέναλτι του Αραμπούλι, ενώ στο 63ο λεπτό ο Τριανταφυλλάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και ο Οικονομίδης είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 76' ενώ στο 84' τα Χανιά πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Τριανταφυλλάκο. Το τελικό 2-2 έγραψε ο Τσιλούλης μετά από πάσα του Σίντι Αλί.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (46' Μαλέρμπ), Σαραμαντάς (46' Λυμπεράκης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (60' Μπαξεβάνος), Αραμπούλι (68' Σέλκος), Καμαρά (60' Γρίβας), Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46' Σιντι Αλί), Άρσε (31' λ.τρ. Οικονομίδης), Τσιλούλης (89' Κιάκος), Παπαγεωργίου.

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Πάνος, Λεοζίνιο, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Σελινιωτάκης, Καραγεώργης, Μαρτίνες

Αγωνιστικής και οι: Κουσκουνας, Δημητριάδης, Τριανταφυλλάκος, Βρετός, Παπαχρήστος

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ