ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος κατά Παπαϊωάννου: "Δεν παίξαμε δα και με τη Ρεάλ"

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, λέγοντάς του πως η ομάδα του δεν είναι η Ρεάλ, ούτε έχει για φορ τον Μπενζεμά.

Τις τελευταίες μέρες ξέσπασε "πόλεμος" μετά το παιχνίδι Λαμία - Πανιώνιος (0-1). Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τον προπονητή Άκη Μάντζιο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ήττα.

Λίγες μέρες μετά, ήταν η σειρά της ΠΑΕ Πανιώνιος να απαντήσει στον Παπαϊωάννου, λέγοντάς του πως η ομάδα του δεν είναι η Ρεάλ, ούτε έχει για φορ τον Μπενζεμά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Eίχαμε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να μην μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο παραλήρημα του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία της ομάδας μας. Φαίνεται όμως, πως η σιωπή μας, εκλαμβάνεται από αυτόν ως αδυναμία. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να παρέμβουμε και να του πούμε: «Ως εδώ».

Λοιπόν, για να τελειώνουμε κ. Παπαιωάννου, ναι ο Πανιώνιος δεν είναι Μπαρτσελόνα. Όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι, δεν παίξαμε δα και με τη Ρεάλ. Εκτός κι αν εσείς νομίζεται ότι έχετε σέντερ φορ τον Μπενζεμά, «δεκάρι» τον Μόντριτς, εξτρέμ τον Μπέιλ, στόπερ τον Σέρχιο Ράμος και τερματοφύλακα τον Κουρτουά.

Αν τους είχατε, τότε ναι δεν θα βλέπατε και «στοιχηματικές ανωμαλίες» όπως εσείς λέτε, και ο άσσος θα ήταν στα επίπεδα του 1,10. Εμείς για την ιστορία μόνο θα σας θυμίσουμε τι γινόταν σε παιχνίδια της ομάδας μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου εμείς εμφανιζόμασταν να αντιμετωπίζουμε την Μεικτή Ευρώπης και τη Μεικτή Κόσμου κι όμως καταφέραμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο και να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει αποδείξει στην πορεία των 130 χρόνων της ιστορίας του, το πόσο βαριά φανέλα διαθέτει. Δεν «παίζει» με αυτήν. Παίζει ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΑ.

Εννοείται πως περιμένουμε από τον κ. Παπαϊωάννου να ανακαλέσει όσα δυσφημιστικά και προσβλητικά έχει ξεστομίσει για την ομάδα μας. Αλλιώς τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Από την ημέρα που η Λαμία ανέβηκε από την Β’ Εθνική στην Superleague έχουμε αναμετρηθεί συνολικά 9 φορές. Ο απολογισμός για την ομάδα μας είναι 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ειδικότερα στην έδρας σας κ. Παπαϊωάννου σε 5 αγώνες μετράμε 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτό το «κάστρο» αλώσαμε!!!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κούγιας: "Στημένο το Λαμία - Πανιώνιος όπως δήλωσε ο Παπαϊωάννου"
Λαμία: Ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Μάντζιο
Πανουργιάς προς Κούγια: "Αυτή τη φορά δεν θα είμαι τόσο γενναιόδωρος μαζί σου"
Κούγιας κατά Παπαϊωάννου: "Όποια βρώμικη πέτρα σηκώσεις, θα τον βρεις από κάτω"
Μάντζιος: "Επέλεξε τη λάσπη ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει"
Παπαϊωάννου: "Να ανακαλέσει τη ψευδή του δήλωση ο Μάντζιος, έχει εξοφληθεί ολοσχερώς"
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ