ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Κοροπούλης στο τιμόνι, τριπλή ενίσχυση και Μανιάτης για να τρέχει την ομάδα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Koropoulis, panionios, eurokinissi KOROPOULIS, PANIONIOS, EUROKINISSI

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πανιώνιο στη Γ' Εθνική με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Δημήτρη Κοροπούλη, να αναλαμβάνει τα ηνία. Οι Καλομοίρης, Ρόπας και Μπουσάι αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας της Νέας Σμύρνης ενώ ο Γιάννης Μανιάτης επιστρέφει ως ο άνθρωπος που θα τρέχει την ομάδα.

Η νέα χρονιά θα βρει οριστικά και αμετάκλητα τον Πανιώνιο στη Γ' Εθνική μετά την απόφαση να μη δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2 και να "διαλυθεί". Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης και μετά την ανακοίνωση του Ζαμάνη πως δεν συνεχίζει στην ομάδα και παραδίδει τις μετοχές στον ερασιτέχνη. Την ομάδα έχουν αναλάβει να τρέξουν κάποιοι ένθερμοι φίλοι του Πανιωνίου με τον Κυριάκο Σκούρα να βγαίνει μπροστά και να βοηθά τον ερασιτέχνη.

Από εκεί και πέρα ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται κινήσεις με γοργό ρυθμό σε όλα τα επίπεδα καθώς η έναρξη της Γ' Εθνικής έχει οριστεί για τις 12 Οκτωβρίου και φυσικά ο Πανιώνιος ακόμα και αν κατέβει με την Κ19 θα πρέπει να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, άλλωστε την πρώτη χρονιά δεν έχει δικαίωμα ανόδου.

Οπότε ήδη έχει γίνει γνωστό πως την ομάδα θα αναλάβει ως προπονητής ο Δημήτρης Κοροπούλης που ήταν ο τεχνικός των Νέων τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά γνωρίζει όσο λίγοι την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και που μπορεί να προσφέρουν.

Φυσικά θα γίνουν και κάποιες κινήσεις με τους Κώστα Ρόπα, Κριστιάν Μπουσάι και Λεωνίδα Καλομοίρη να είναι οι πρώτοι που έχουν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Ο Κώστας Ρόπας αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στόπερ και έχει γεννηθεί στις 10/2/98 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την Θύελλα Καμαρίου ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα του Πανιωνίου.

Όσο για τον Κρίστιαν Μπουσάι αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, είναι γεννημένος την 6/4/1999 και είναι και αυτός παιδί του Πανιωνίου ενώ αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική με την φανέλα της Ερμιονίδας και του Ηρόδοτου.

Τέλος ο Λεωνίδας Καλομοίρης προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου μάλιστα είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι γεννημένος στις 8/5/2000 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και αριστερός μεσοεπιθετικός. Αποτέλεσε βασικό μέλος σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του "τριφυλλιού".

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ

Εν τω μεταξύ οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην μέσο της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη, ώστε να επιστρέψει στο σύλλογο και να αναλάβει ένα αρκετά σημαντικό ρόλο. Να τρέχει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην οποία έχει παίξει για πάρα πολλά χρόνια και ουσιαστικά να είναι αυτός ο άνθρωπος που θα έχει τον τελικό λόγο για όλα όσα θα γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ