ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με Αραμπούλι και Τσιλούλη για τρίποντο παραμονής

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη τόσο τον Αραμπούλι που είχε τραυματιστεί την 1η αγωνιστική των playouts όσο και τον Τσιλούλη που ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τη Λαμία.

Με μια σημαντική προσθήκη, αυτή του πρώτου σκόρερ του, του Αραμπούλι θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος την Ξάνθη το Σάββατο σε ένα ματς όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει μόνο το τρίποντο για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην κατηγορία.

Ο Αραμπούλι είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς με το Βόλο και εν συνεχεία έχασε τις αναμετρήσεις με Αστέρα και Λαμία αλλά πλέον είναι διαθέσιμος αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο πόσο χρόνο μπορεί να παίξει.

Επίσης ο νεαρός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τον Τσιλούλη, ο οποίος ήταν και σκόρερ στη νίκη επί της Λαμίας αλλά είχε γίνει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό και έτσι θα παίξει στον αποψινό τελικό παραμονής.

Αντίθετα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο ταλαντούχος εξτρέμ και δεύτερος σκόρερ των "κυανέρυθρων" είχε τραυματιστεί κόντρα στον Αστέρα και παρά το γεγονός ότι έκανε καθημερινά θεραπείες όλο αυτό το διάστημα δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Μετά το τέλος της ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Άρσε, Αραμπούλι, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Αστέρας 35

8. Ατρόμητος 34

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 31

11. Βόλος 30

12. Ξάνθη 22

..................................

13. Παναιτωλικός 21

..................................

14. Πανιώνιος 18

* Ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2

** Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ