ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Πιθανή η παραμονή του Ντουρμισάι για έξι μήνες

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν αποκλείεται ο Φιορίν Ντουρμισάι να παραμείνει στο ρόστερ του Πανιωνίου για ένα εξάμηνο και από τον Γενάρη να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη για τον Πανιώνιο, ειδικά εφόσον ξεκινήσει με -6 και έχει περιορισμό μετεγγραφικών κινήσεων εξαιτίας της μη εξασφάλισης άδειας. Σε πρωτάθλημα μάλιστα 14 ομάδων, δυσκολεύει ακόμα και η παραμονή, ασχέτως αν φέτος η ομάδα της Νέας Σμύρνης τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πανιώνιος δεν διάγει και την καλύτερη οικονομική του κατάσταση, δεν αποκλείεται να... αδειάσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του και ειδικά η επιθετική του γραμμή. Αυτό κάνει υπαρκτό το σενάριο να μείνει για έξι μήνες στους κυανέρυθρους ο Φιορίν Ντουρμισάι και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα από τον Γενάρη και έπειτα.

Οι πληροφορίες της SportDay αναφέρουν ότι ο "Ντούρμι" μπορεί να μείνει στον Πανιώνιο, ασχέτως αν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη τον Σολδάνο και τον Γκερέρο, θα αποκτήσουν σίγουρα επιθετικό πρώτης γραμμής, μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Χασάν (δύσκολα θα μείνει βέβαια με ρήτρα 4 εκατ. ευρώ), ενώ υπάρχει δανεικός και ο Μάνος. Εν ολίγοις, δεν "καίγεται" να φέρει άμεσα τον Ντουρμισάι στου Ρέντη.

Επομένως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο διεθνής επιθετικός να συνεχίσει μέχρι νεωτέρας στον Πανιώνιο, έστω και αν θα ανήκει στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον έχει καπαρώσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ