ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Χωρίς Μασούρα κόντρα στον Άρη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Masouras, Panionios (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μασούρας υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο-τρεις εβδομάδες χάνοντας αρχικά το ματς του Σαββάτου με τον Άρη. Επιστροφή για Κότνικ και Κόρμπο σε αποστολή πρωταθλήματος.

Με μια σημαντική απουσία, αυτή του Γιάννη Μασούρα, που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο με τρεις εβδομάδες θα υποδειχθεί το Σάββατο τον Άρη ο Πανιώνιος σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους "κυανέρυθρους".

Ο Μασούρας θα χάσει το ματς με τον Άρη, την Ξάνθη ενώ εν συνεχεία ακολουθεί το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα σε αποστολή πρωταθλήματος επιστρέφει ο Κότνικ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Κόρμπος που εξέτισε την τιμωρία του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Άρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Ο Γιάννης Μασούρας, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει θλάση στον ορθό μηριαίο. Στον παίκτη έγινε ένεση με πλασματοκύτταρα από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα και το επόμενο διάστημα θα εκτιμηθεί ο χρόνος επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ