ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παπαβασιλείου: "Είμαστε σε φοβερή κατάσταση"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος για το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του στις δηλώσεις που έκανε μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι σε φοβερή κατάσταση, πως έχει αλλάξει η ψυχολογία και η προπόνηση γίνεται σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

"Πήραμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μείναμε σοβαροί στο πλάνο μας και περιμέναμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση, αυτό δηλαδή που είχαμε δουλέψει. Μπαίνουν νέα παιδιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι, όπως ο Γρίβας που έρχεται από την ακαδημία μας και πήρε την ευκαιρία του.

Δεν αλλάζουν πολλά για εμάς, είναι μία μέρα που πρέπει να χαρούμε, αλλά ξέρουμε καλά την δύσκολη συνέχεια. Από αύριο σκεφτόμαστε τον τελικό με τον Παναιτωλικό. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα, είμαστε σε φοβερή κατάσταση, έχει αλλάξει η ψυχολογία και η προπόνηση γίνεται σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχουμε", ανέφερε ο κόουτς των κυανέρυθρων, Νίκι Παπαβασιλείου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ