ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παπαβασιλείου: "Είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει Παναθηναϊκού"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Nikki Papavasileiou, Panionios (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκκι Παπαβασιλείου, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως η ομάδα του διεκδικήσει με σοβαρότητα ότι καλύτερο από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή τον Παναθηναϊκό και θέλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, ακόμα και τη νίκη, προκειμένου να αρχίσει να βρίσκεται στο συν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με σοβαρότητα και σωστή νοοτροπία θα διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Χαρακτηριστικά είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Πάμε προετοιμασμένοι και με βάση τα όσα έχουμε δει από αυτόν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω πως υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα και με βάση αυτό το στοιχείο, όπως και με σοβαρότητα, την ιδανική νοοτροπία σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσουμε, θα πορευθούμε στο συγκεκριμένο ματς".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση που έρχεται ούτε τον Μασούρα, ούτε τον Εμμανουηλίδη οι οποίοι είναι τραυματίες και οι οποίοι δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ