ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παπαβασιλείου: "Να κρατήσουμε την ενότητα που έχουμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως η ομάδα του προσπάθησε να βάλει δύσκολα στο τριφύλλι χωρίς να τα καταφέρει.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Νίκκι Παπαβασιλείου σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου με τους πράσινους ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει κρατήσει την ενότητα που δείχνει για να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Για το παιχνίδι:
"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα άλλα δύο ματς που είμαι εδώ. Στα πρώτα λεπτά βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό με το πρέσινγκ και είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις και να προηγηθούμε. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ.

Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν, έδωσαν τα πάντα. Είχαμε προϋποθέσεις και στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις, μία καλύτερη απόφαση στην τελική ενέργεια θα έφερνε άλλο αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς .Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε την ενότητα που έχουμε στα αποδυτήρια και την ψυχολογία να πηγαίνουμε για το καλύτερο σε κάθε ματς".

Για την έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών:
"Θα το λύσουμε μέσα από την προπόνηση και την προσπάθεια. Θέλουμε να πάρουμε το 100% από κάθε παιδί. Έχουμε και νέα παιδιά που έρχονται από πίσω, όπως ο Μιλόγεβιτς και ο Παπαανικολάου που έχουν μέλλον. Θα προσπαθήσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή. Συνεχίζουμε να δουλέυουμε".

Για το αν μπορούν καλύτερα οι παίκτες:
"Σίγουρα μπορούν καλύτερα και θα δουλέψουμε να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κατηγορώ κανέναν παίκτη εγώ".

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και την ενισχυμένη μεσαία γραμμή:
"Ο Μανιάτης ήταν το πρώτο ματς που ήταν έτοιμος να παίξει, είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τα παιδιά στο κέντρο έχουν ποιότητα. Ο Άρσε έπαιξε σε μία θέση που την καλύτερη χρονιά του στην Ελλάδα στην Βέροια την έκανε σε εκείνη την θέση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ