ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στηρίζει Ανιγκό η διοίκηση του Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση του Πανιωνίου πήρε θέση υπέρ του Ζοζέ Ανιγκό και απάντησε σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτήρισε "περίεργα" και ήθελαν τους "κυανέρυθρους" να σκέφτονται την τη λύση της συνεργασίας με τον Γάλλο τεχνικό.

Την Πέμπτη είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια σενάρια με βάση τα οποία στον Πανιώνιο δεν είναι ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα της ομάδας και σκέφτονται τη λύση της συνεργασίας με τον Ζοζέ Ανιγκό.

Οι "κυανέρυθροι" θέλησαν να απαντήσουν σε αυτά τα "περίεργα" όπως τα χαρακτήρισαν δημοσιεύματα και τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και ο Νίκος Ζαμάνης προσωπικά εξέφρασαν τη στήριξη του προς τον Γάλλο τεχνικό.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

"Με αφορμή διάφορα σημερινά “περίεργα” δημοσιεύματα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης, εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη τους στον προπονητή Ζοσέ Ανιγκό.

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μας, έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα και στο οποίο όλοι μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Ελπίζουμε να μην ήταν τέτοια και η διάθεση των συντακτών τους και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ