ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρελάθηκε" ο Ανιγκό: πέταξε μπουκάλι ενώ ήταν στην κερκίδα (VIDEOS)

"Τρελάθηκε" ο Ανιγκό: πέταξε μπουκάλι ενώ ήταν στην κερκίδα (VIDEOS)

Ο Ζοζέ Ανιγκό ήταν έξω φρενών λίγο πριν λήξει το Απόλλων - Πανιώνιος. Ενώ ήταν τιμωρημένος στην κερκίδα, άρχισε να ωρύεται και να εκσφενδονίζει μπουκάλι, φωνάζοντας ουκ ολίγα... γαλλικά κάτω από τη βροχή. (VIDEO)

Στην προηγούμενη αγωνιστική της Super League, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Ζοζέ Ανιγκό είχε αποβληθεί και ως εκ τούτου την Κυριακή (30/9) δεν είχε δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο του Πανιωνίου, στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και ο βοηθός του, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης να ολοκληρώσει δίχως προπονητή το παιχνίδι, στο οποίο εντέλει οι Κυανέρυθροι επικράτησαν 2-0. Ο Ροντριγκέζ, μετά την αποβολή του, ανέβηκε στην κερκίδα, όπου παρακολούθησε τον αγώνα και ο Ανιγκό.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, η κάμερα έδειξε τον Ανιγκό σε έξαλλη κατάσταση να ωρύεται και να εκσφενδονίζει μπουκάλι, φωνάζοντας ουκ ολίγα... γαλλικά κάτω από τη βροχή. Δείτε τα videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ