ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζαμάνης στον διαιτητή Ζαχαριάδη: "Βάλε και μια μπλούζα του ΠΑΟΚ"

Ζαμάνης στον διαιτητή Ζαχαριάδη: "Βάλε και μια μπλούζα του ΠΑΟΚ"

Ο Νίκος Ζαμάνης διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, του ζήτησε να φορέσει μπλούζα του ΠΑΟΚ και ο ρέφερι από τη Μακεδονία έδειξε κόκκινη κάρτα στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Πανιώνιος - Βόλος στη Νέα Σμύρνη, ο Μουνίθ έφυγε στην αντεπίθεση και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν ότι ο παίκτης των Θεσσαλών έχει φύγει από αντικανονική θέση.

Προτού τσεκάρει τη φάση μέσω VAR ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, άκουσε τα παράπονα του Νίκου Ζαμάνη, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Όταν του είπε να φορέσει τη μπλούζα του ΠΑΟΚ - ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης εθεάθη στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ με την οικογένειά του και το γιο του να φορά φανέλα του Δικεφάλου - του έδειξε κόκκινη κάρτα.

Αυτή, μάλιστα, ήταν και η πρώτη αποβολή (με κάρτες) μη ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι με τους νέους κανονισμούς ο διαιτητής μπορεί να δείξει κίτρινη και κόκκινη κάρτα και σε προπονητές η λοιπούς αξιωματούχους ομάδων που κάθονται στον πάγκο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ