ΠΑΟΚ

A Bola: "Ο ΠΑΟΚ κάνει πίσω για Μίσιτς"

Πανηγυρισμός Μίσιτς
Πανηγυρισμός Μίσιτς EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την "A Bola" o ΠΑΟΚ έχει κάνει πίσω για την αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς και ο Κροάτης μέσος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ στο τέλος της σεζόν.

Εμπλοκή στην αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς από τον Σπόρτινγκ εμφανίζεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της A Bola. Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει στην πρώτη σελίδα του φύλλου της Τρίτης (31/3) ότι ο ΠΑΟΚ διστάζει στην απόφαση ν' αποκτήσει τον Κροάτη.

"Η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ για ν' αγοράρει τον Μίσιτς. Τώρα όλα άλλαξαν και ο μέσος μπορεί να επιστρέψει στο Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ", αναφέρει το ρεπορτάζ στο πρωτοσέλιδο της A Bola.

Ο 25χρονος Κροάτης μέσος είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τα λιοντάρια της Λισαβόνας τον Ιανουάριο του 2019.

A Bola: "Ο ΠΑΟΚ κάνει πίσω για Μίσιτς"

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Ιανουαρίου ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε φωτογραφία του Γιόσιπ Μίσιτς με τον πατέρα του, Ιβάν, στέλνοντας εμμέσως το μήνυμα ότι ο Κροάτης χαφ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

"Άντε, ήρθε και το δώρο Χριστουγέννων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ". Αυτό έγραψε στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης, με φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη και του Κροάτη να δίνουν τα χέρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ