ΠΑΟΚ

Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Σαββίδη και Φορταλέζα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει γίνει στη Βραζιλία το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στη Φορταλέζα με τους οπαδούς να περιμένουν με ανυπομονησία της εξελίξεις και τον προπονητή της ομάδας να είναι επιφυλακτικός.

Στη Βραζιλία η ενδεχόμενη επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην Φορταλέζα αποτελεί ένα από τα θέματα της επικαιρότητας.

Οι πληροφορίες λένε ότι τη Δευτέρα (2/3) θα γίνει μια πολύ σημαντική συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της Φορταλέζα και τους εκπροσώπους του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ χωρίς για την ώρα να είναι ξεκάθαρο αν κάποιο μέλος της οικογένειας Σαββίδη θα είναι εκεί.

Οι φίλοι της Φορταλέζα πάντως περιμένουν με ανυπομονησία της εξελίξεις την ώρα που ο προπονητής της βραζιλιάνικης ομάδας Ροτζέριο Τσένι είναι επιφυλακτικός.

«Δεν χρειαζόμαστε ούτε ξένους επενδυτές ούτε 20 εκατομμύρια για να αναπτυχθούμε. Δεν χρειαζόμαστε Ρώσους επενδυτές. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε υπέρογκα ποσά προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγες περισσότερες πηγές εσόδων που δυστυχώς δεν τις έχουμε. Το μπάτζετ της ομάδας αυτή την στιγμή έχει πιάσει ταβάνι» δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ιντεπεντιέντε με 2-1 που δεν ήταν αρκετή για να της επιτρέψει να προχωρήσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ