ΠΑΟΚ

Διαδικτυακή επίθεση σε... λάθος Γκρεγκ Πόουσον από φίλους του ΠΑΟΚ

Διαδικτυακή επίθεση σε... λάθος Γκρεγκ Πόουσον από φίλους του ΠΑΟΚ

Αγανακτισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ εξαπέλυσαν διαδικτυακή επίθεση, ταγκάροντας τον Γκρεγκ Πόουσον που εργάζεται στην εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων Osmo UΚ, όμως επρόκειτο για... λάθος Πόουσον.

Αγανακτισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ ( 3-2), ξαπέλυσαν διαδικτυακή επίθεση, ταγκάροντας τον Γκρεγκ Πόουσον που εργάζεται στην εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων Osmo UΚ, όμως επρόκειτο για... λάθος Πόουσον, αφού είναι απλή συνωνυμία.

Μάλιστα, η εταιρεία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διότι την πλήρωσε ένας άνθρωπος που είχε την ατυχία να έχει το ίδιο επώνυμο με τον ρέφερι που σφύριξε τον Δικέφαλο με τον Αίαντα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσουν, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή".

Διαδικτυακή επίθεση σε... λάθος Γκρεγκ Πόουσον από φίλους του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ