ΠΑΟΚ

Επιθετικό σχήμα από Λουτσέσκου για το ντέρμπι με Άρη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνουν πως έχει "κλειδώσει" το σχήμα του ΠΑΟΚ για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε για τους 11 στους οποίους κατέληξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με δύο προπονήσεις να απομένουν, πριν το ντέρμπι με τον Άρη. Εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο φαίνεται ότι παρά την πληρότητα σε διαθέσιμες λύσεις δεν υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο προπονητής του Δικέφαλου φαίνεται, λίγο πολύ να έχει καταλήξει στους έντεκα στους οποίους θα δώσεις φανέλα βασικού.

Έτσι και αλλιώς για την άμυνα εξ αρχής δεν υπάρχουν ερωτηματικά καθώς οι πέντε στα μετόπισθεν είναι εξ ορισμού δεδομένοι με τον Πασχάλακη κάτω από την εστία τους Μάτος και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της άμυνας και τους Βαρέλα και Κρέσπο στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Μαουρίσιο με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να επιστρέφει σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον επιθετικό περιοχής που θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τσούμπα Άκπομ. Για τα δύο άκρα της επίθεσης προβάδισμα έχουν ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Λέο Ζαμπά που δεν ξεκίνησαν στη Ριζούπολη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ