ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Άδικο το αποτέλεσμα, δεν τελείωσε τίποτα"

Φερέιρα: "Άδικο το αποτέλεσμα, δεν τελείωσε τίποτα"

Ο Αμπέλ Φερέιρα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα στη μάχη του τίτλου και χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο του σχόλιο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε πως παρά τη νίκη του Ολυμπιακού και το προβάδισμα στη βαθμολογία τίποτα δεν έχει τελειώσει ενώ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα άδικο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Κατά πρώτο λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους σήμερα γιατί ποτέ δεν σταμάτησαν να το πιστεύουν γι' αυτό και η πρώτη μου αναφορά θα ήθελα να είναι γι' αυτούς. Κατά δεύτερο λόγο, τίποτα δεν τελείωσε. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα δρόμο και μπορούμε να πάρουμε πίσω αυτό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε σήμερα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και ευτύχισε να βάλει γκολ σε μία περίπτωση που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Όσο για τη δική μας πλευρά θα ήθελα να κοιτάξω ξανά το ακυρωθέν γκολ. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, είχαν και μία καλή ευκαιρία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Το γκολ του αντιπάλου μας μπήκε κόντρα στη ροή του αγώνα. Εμείς είχαμε μπει καλύτερα. Χρειάστηκε να έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή γι' αυτό και βάλαμε δύο επιθετικούς. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα ματς με λίγες ευκαιρίες. Η ομάδα που θα ήταν πιο τυχερή θα κέρδιζε.

Η τύχη παίζει ρόλο και ήταν με την πλευρά του αντιπάλου μας. Βάλαμε περισσότερους επιθετικογεννείς παίκτες για να αλλάξουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε, δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ