ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη πρόκριση επί της Μπενφίκα, εξέφρασε την υπερηφάνειά του και έθεσε ως επόμενο στόχο το ματς με τον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten που προηγείται χρονικά σε σχέση με την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ τη νίκησε 2-1 στην Τούμπα και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς την Κράσνονταρ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, εξέφρασε χρησιμοποιώντας το video με την πωρωτική ομιλία του, την υπερηφάνεια που νιώθει και έθεσε ως επόμενο στόχο το ματς με τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten που προηγείται χρονικά σε σχέση με την Κράσνονταρ.

"Δουλεύουμε σκληρά για να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες. Να νιώθουμε υπερήφανοι και να κάνουμε εσάς να νιώθετε υπερήφανοι για την οικογένειά μας. Ολοκληρώσαμε το δεύτερο βήμα μας, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ατρόμητο. Το Champions League μπορεί να περιμένει", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε το video με την ομιλία του μετά από τη λήξη του ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ