ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Νίκες παντού"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του στο PAOK TV ενόψει Παναιτωλικού, τόνισε ότι η ομάδα του ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει, παίζει πάντα για να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξεγελαστεί από τη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Παναιτωλικός, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (15/12, 19.30).

Ο Πορτογάλος δήλωσε: " Κατά πρώτο λόγο πρέπει να φανταστούμε πως είμαστε στην θέση τους. Έτσι θα καταλάβουμε ότι παρόλο που ο αντίπαλος μας σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του φάση όσον αφορά την αυτοπεποίθησή του, σίγουρα από πλευράς έντασης και επιθετικότητας θα είναι στο μάξιμουμ. Για να είμαστε πιο κοντά στο να κερδίσουμε τον αγώνα, θα πρέπει μίνιμουμ να δείξουμε ίδια επίπεδα έντασης κι επιθετικότητας.

Αν το κάνουμε αυτό, θα αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε τον αγώνα. Εξάλλου, όπως έχουμε πει από την πρώτη μέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων, θέλουμε ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου να παίζουμε για την νίκη. Αυτό είναι το DNA μας, το DNA του ΠΑΟΚ, η ταυτότητά μας και με αυτήν την ένταση που πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί με την ποιότητά μας θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη.

Νομίζω πως το τελευταίο μας ματς ήταν ξεκάθαρο δείγμα της ταυτότητάς μας, όπου είχαμε προσήλωση στον στόχο, συναισθηματικό έλεγχο όταν χρειάστηκε ο καθένας στο έργο του, ενώ παίξαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό προσπαθώντας να βάλουμε όσο πιο πολλά γκολ γινόταν και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ