ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ντροπή ο αγωνιστικός χώρος, συγχαρητήρια στους παίκτες"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε μετά το τέλος του εκτός αγώνα με την Λαμία πως οι παικτες του ΠΑΟΚ έδειξαν πως διαθέτουν μέταλλο πρωταθλητή ενώ έκανε έντονα παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έσταξε μέλι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το 1-0 επί της Λαμίας με το γκολ του Μάτος στο 33ο λεπτό ενώ ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική για την κακή κατάσταση του αγωνιστικό χώρου στον οποίο έπαιξε η ομάδα του, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

"Νομίζω ήταν μία δίκαιη νίκη, σήμερα δείξαμε πραγματικά μέταλλο πρωταθλητή. Ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα, ήμασταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό σε έναν αγωνιστικό χώρο που θεωρώ πως ήταν ντροπή.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν ξερός όταν ήρθαμε, μας είπαν θα το ποτίσουν, δεν τον πότισαν και αν θέλουμε να έχουμε ποιοτικό πρωτάθλημα θα πρέπει να φτιάξουμε τους αγωνιστικούς χώρους", είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Σε ερώτηση δε για τον δύσκολο Φεβρουάριο που περιμένει τον ΠΑΟΚ, με τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ένα με τον Ολυμπιακό, και το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα ανεβάσει την απόδοσή της για να είναι έτοιμη για αυτά τα ματς, απάντησε:

"Και εμείς θα παίξουμε μαζί τους αλλά και αυτοί θα παίξουν μαζί μας οπότε έχουμε το χρόνο να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια όταν θα έρθουν. Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.

Γενικότερα, θεωρώ πως είμαστε μία ομάδα που μπορούμε και ανταποκρινόμαστε σε κάθε τύπου παιχνιδιού που ζητάται από εμάς. Σήμερα ήταν πραγματικά αδύνατο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο για αυτό και ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε.

Οι παίκτες μου έδειξαν πάρα πολύ μεγάλο χαρακτήρα, πάρα πολλή μεγάλη διάθεση και θέληση να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ