ΠΑΟΚ

Φερνάντο Βαρέλα μετά το χειρουργείο: "Πάμε ΠΑΟΚάρα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το χειρουργείο του Φερνάντο Βαρέλα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σύμφωνα με post της συζύγου του, ο κεντρικός αμυντικός της είπε: "Πάμε ΠΑΟΚάρα" μόλις συνήλθε.

Η επέμβαση του Φερνάντο Βαρέλα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο έμπειρος αμυντικός από Δευτέρα (14/10) αρχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

" Το πρωί του Σαββάτου (12/10) ο Φερνάντο Βαρέλα υποβλήθηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα σε μερική μηνισκεκτομή στο δεξί γόνατο.

Ο ποδοσφαιριστής από Δευτέρα (14/10) ξεκινά πρόγραμμα αποκατάστασης και βάσει της εξέλιξης του τραυματισμού του θα κριθεί το διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με ποστάρισμα της συζύγου του, ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν σε καλή κατάσταση μόλις βγήκε από το χειρουργείο και όταν την είδε της είπε: " Πάμε ΠΑΟΚάρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ: Πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Βαρέλα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ