ΠΑΟΚ

Fotomac: Σενάρια για ανταλλαγή Ολιβέιρα με Κουαρέσμα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ολιβέιρα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

"Η Πόρτο προτείνει στην Μπεσίκτας την ανταλλαγή του Ολιβέιρα με τον Κουαρέσμα και περιμένει απάντηση", αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής "Fotomac".

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα είναι δεδομένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παραμονή του Πορτογάλου μέσου που ανήκει στην Πόρτο θα είναι μια εύκολη υπόθεση.

Και αυτό όχι μόνο γιατί οι "Δράκοι" που έχουν τα δικαιώματά του, έχουν φροντίσει να μπουν ισχυρές ρήτρες στο συμβόλαιο δανεισμού του στον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί ενδεχόμενα θα προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ένα σενάριο που αφορά στο Σέρτζιο Ολιβέιρα προέκυψε από το σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής "Fotomac". Σύμφωνα με αυτό, η Πόρτο θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι τον 35χρονο επιθετικό της Μπεσίκτας και πρώην ποδοσφαιριστής της, Ρικάρντο Κουαρέσμα και προτείνει ανταλλαγή του με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ώστε να μην χρειαστεί να καταβάλει χρήματα.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται η επιθυμία του Κουαρέσμα να επιστρέψει στην Πόρτο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει ποιες είναι οι προθέσεις της Μπεσίκτας. Το μόνο που σημειώνεται, είναι ότι οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που αναγκαστικά θα τρέξουν το καλοκαίρι για το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα θα παίξουν οι αποφάσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Γι' αυτό άλλωστε, στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να τον πείσουν να παραμείνει στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ