ΠΑΟΚ

Γκαγκάτσης: "Ο Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη"

SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ όπως και η Ξάνθη έχουν κληθεί σε ακρόαση από την ΕΕΑ την Πέμπτη (19/12) για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού. Τι απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη συνεδρίαση της Λίγκας για το θέμα.

Ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος με ότι αντιτίθεται στο νόμο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει συνάντηση ιδιοκτητών των ΠΑΕ αρκεί να είναι ενημερωμένος νωρίτερα ώστε ο Ιβάν Σαββίδης να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν και η θέση που εκφράστηκε από τον εκπρόσωπο του δικεφάλου, Μάκη Γκαγκάτση στη σημερινή συνεδρίαση της Super League 1: " Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή. Φυσικά και είμαστε αντίθετοι σε ότι είναι ενάντια στο νόμο.

Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς θα πρέπει να αξιολογηθεί από τον ιδιοκτήτη και το νομικό επιτελείο πριν πάρουμε θέση. Τώρα συζητιέται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία" είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε " ...από πού θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός. Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρινάκης στη Λίγκα για ΠΑΟΚ - Ξάνθη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ