ΠΑΟΚ

Γκαλίτσιος: "Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Καρέλης, είναι σε καλή κατάσταση"

Belgium's Sporting Lokeren players Giorgos Galitsios, right, and Koen Persoons, left, challenge Czech Republic's FC Viktoria Plzen player Pavel Horvath during the play offs of the Europa League in Brussels, Thursday, Aug 23, 2012. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Γκαλίτσιος (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο Έλληνας αμυντικός της Μουσκρόν, Γιώργος Γκαλίτσιος, προκειμένου να σχολιάσει τη μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στον ΠΑΟΚ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο Έλληνας αμυντικός της Μουσκρόν, Γιώργος Γκαλίτσιος, προκειμένου να σχολιάσει τη μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στον ΠΑΟΚ και ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι σε καλή κατάσταση και θα βοηθήσει τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Για την έλευση του Καρέλη στον ΠΑΟΚ: "Είχαμε παίξει με τον Νίκο πρόσφατα κι ένα φιλικό προετοιμασίας. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενε τις εξελίξεις όσον αφορά το συμβόλαιό του και το μέλλον του. Είναι μία πολύ καλή κίνηση, καθώς παίρνεις έναν παίκτη διεθνή από το εξωτερικό, με πολλές παραστάσεις κι έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Στο φιλικό που σας ανέφερα ο Νίκος έπαιξε στο τέλος".

Για τις προ διετίας προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, που τελικά δεν οδήγησαν στη μεταγραφή του στο "Δικέφαλο": "Ήταν πριν από δύο χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Είχα πάει στη Νέα Μεσημβρία, ήταν όλα τελειωμένα, αλλά την τελευταία στιγμή κάτι έγινε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και δεν προχώρησε η μεταγραφή μου. Είχα την ενημέρωση ότι ο κ. Σαββίδης ήταν στο εξωτερικό και θα έπρεπε να περιμένω κάποιες μέρες ακόμη, αλλά δεν προχώρησε η κατάσταση".

Για τον τραυματισμό που είχε ταλαιπωρήσει τον Καρέλη: "Δεν πιστεύω ότι ο Νίκος έχει στο μυαλό του τον τραυματισμό. Τον είδα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή είναι η δουλειά η δική μας των ποδοσφαιριστών, να βελτιωνόμαστε και να ερχόμαστε σε καλή κατάσταση, προκειμένου να βοηθάμε την εκάστοτε ομάδα μας. Είχε να κάνει με τον τραυματισμό στο γόνατο, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πιθανότητα επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Νομίζω ότι αυτά που βλέπω είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα γίνουν πολλές μάχες και χαίρομαι που μεγάλες και ιστορικές ομάδες επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία. Όσον αφορά μία πιθανή επιστροφή, θέλω να σας πω ότι στο ποδόσφαιρο όλα τα πράγματα είναι αμφίρροπα. Τη μία μέρα ξυπνάς και είσαι σε μία ομάδα και την επόμενη... κάπου αλλού".

Για το αν μπορεί να συνυπάρξει ο Καρέλης με τους Πρίγιοβιτς και Ακπόμ: "Είναι διαφορετικό το στιλ του Νίκου από αυτό των Πρίγιοβιτς και Ακπόμ, οπότε νομίζω ότι θα χωρέσει στην ομάδα".

Για τη Μουσκρόν: "Δεν έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Έγιναν κάποιες ανακατατάξεις στην ομάδα, αλλάξαμε πρόεδρο πέρσι, φέρανε κάποιους παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πρόσφατα αλλάξαμε και προπονητή και νομίζω ότι σταδιακά τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο για την ομάδα μου".

Για τον Ακπόμ: "Δεν κατάφερα να παίξω αντίπαλός του για να έχω... κοντινή προσωπική άποψη. Από τα παιχνίδια που έκανε με τη Σιντ Τρούιντεν θέλω να πω ότι έκανε τη διαφορά".

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ