ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την την Ολλανδία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άμπελ Φερέιρα άλλαξε την αρχική του απόφαση και θα πάρει μαζί του στην Ολλανδία και για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ όλους τους παίκτες του ρόστερ και εν συνεχεία θα ανακοινώσει ποιοι θα αποχωρήσουν.

Σε αλλαγή της αρχικής του απόφασης που ήθελε η ομάδα του να μεταβεί στην Ολλανδία με λιγότερους παίκτες προχώρησε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο μέρος έκοψε μόνο τρεις μικρούς και παίρνει μαζί του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας όλους τους υπόλοιπους για να τους αξιολογήσει καλύτερα μέσω μιας δεύτερης ευκαιρίας.

Αν και ο ίδιος έχει τονίσει ότι θέλει να δουλέψει με 21 συν τρεις τερματοφύλακες και τρεις μικρούς στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 30 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα στους οποίους όμως είναι και οι τρεις τραυματίες Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι βαλίτσες γεμίζουν ξανά και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετακομίζει εκ νέου στην Ολλανδία και το Χορστ για ακόμα ένα δεκαήμερο.

Η ολιγοήμερη παρουσία της ομάδας στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο και πάλι στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Μελίσσας, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Χατζηισαΐας, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ενρίκε, Στοχ, Λάμπρου, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Πέλκας, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Η ομάδα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (18.07) από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 10:15 για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ