ΠΑΟΚ

"Η Τζένοα συμφώνησε με τον Σβιντέρσκι"

"Η Τζένοα συμφώνησε με τον Σβιντέρσκι"

Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε πως ο Κάρολ Σβιντέρσκι έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, αλλά στην Ιταλία εκφράζουν σιγουριά ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τζένοα.

Σε μίνι σίριαλ έχει εξελιχθεί η επικείμενη μετεγγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι, αφού από τη μια στον ΠΑΟΚ εκφράζεται σιγουριά ότι ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός θα έρθει στην Ελλάδα για τον Δικέφαλο, εντούτοις στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά στην ιταλική Τζένοα.

Ο Γιώργος Σαββίδης είχε συνομιλία στο instagram με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σε αυτή υποστήριξε ότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα κλείσει τελικά στον Δικέφαλο, παρά το ενδιαφέρον της Τζένοα και της Στουτγάρδης.

Το 24ο Ευαγγέλιο έγραψε χθες (16/1) για την υπόθεση και αναφορικά με την Τζένοα ανέφερε πως ο Σβιντέρσκι είχε... υποστηρικτές στην διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ, με τον κόουτς Πραντέλι όμως, να κρατάει ουδέτερη στάση. Όπως διευκρινίστηκε από την ιταλική ομάδα, η όποια πρόταση έγινε ή θα γινόταν για τον Σβιντέρσκι, δεν θα είχε καμία σχέση με την πιθανή πώληση/αποχώρηση του συμπατριώτη του Πιάτεκ για την Μίλαν.

Σήμερα το πρωί (17/1), οι Ιταλοί εμφανίζονταν σίγουροι ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στο Καμπιονάτο και ότι ο Σβιντέρσκι "έκλεισε" στη Τζένοα. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η Τζένοα τα βρήκε με την Γιαγκελόνια αντί 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Σβιντέρσκι, μάλιστα, να μένει στον σύλλογό του μέχρι το καλοκαίρι και να πηγαίνει μετά στη Γένοβα.

Όπως και να 'χει, μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση και θα φανεί αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον έχει στο οπλοστάσιό του ώστε να αποτελέσει, αργά ή γρήγορα, τον διάδοχο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ