ΠΑΟΚ

Κάλυψε τα αμυντικά κενά με Ζαμπράνο η Βασιλεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η Βασιλεία στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ οδήγησαν την ελβετική ομάδα στην ενίσχυσή της με έναν πρώην παίκτη του "Δικεφάλου", τον Κάρλος Ζαμπράνο.

Η εκκίνηση της Βασιλείας στη φετινή σεζόν δεν είναι η καλύτερη δυνατή, με το πρόωρο αντίο στο όνειρο του Champions League να έχεις ως θύτη τον ΠΑΟΚ. Η ελβετική ομάδα προσπαθεί να καλύψει τα (μεγάλα) αμυντικά κενά που παρουσίασε στα δύο παιχνίδια με τον "δικέφαλο" αλλά και την εκκίνηση του εγχώριου πρωταθλήματος, προχωρώντας στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Μόνο που δεν πρόκειται για κάποιον άγνωστο, αλλά για έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά θα αγωνιστεί ως δανεικός. Πέρσι ήταν ο "δικέφαλος" αυτός που τον πήρε από την Ρούμπιν Καζάν, φέτος ήταν η σειρά της Βασιλείας να τον αποκτήσει για ένα χρόνο από την Ντινάμο Κιέβου, στην οποία ανήκει εδώ και έξι μήνες.

Το ντεμπούτο του θα καθυστερήσει βέβαια μερικές ημέρες, αφού δεν ήταν εφικτό να δώσει το "παρών" στη σημερινή (18/8) αναμέτρηση με την Μόντλιγκεν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ