ΠΑΟΚ

Κουλούρης: Στην shortlist του "χρυσοδάχτυλου" Όφερμαρς

Κουλούρης: Στην shortlist του "χρυσοδάχτυλου" Όφερμαρς

Στο Βέλγιο "έμπλεξαν" τον Κουλούρη με την Άντερλεχτ και στην Ολλανδία κυκλοφορεί πως ο διεθνής στραικερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μαρκ Όφερμαρς, του τεχνικού διευθυντή που έκανε τον Άγιαξ ξανά... μαγαζί γωνία.

Βελγικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τ' όνομα του Ευθύμη Κουλούρη με τα μεταγραφικά του Άγιαξ, της πιο "in" ομάδας τη φετινή σεζόν στο Champions League. Στα ρεπορτάζ, μάλιστα, σημειώνεται ότι η Άντερλεχτ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει πραγματικά να κάνει δικό της τον στράικερ του ΠΑΟΚ, διότι ο Μαρκ Όφερμαρς τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα του.

Πόσο σημαντικό, όμως, είναι να σε παρακολουθεί ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Αίαντα και παλαίμαχος παίκτης των "Οράνιε"; Εξαιρετικά σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς τι έχει πετύχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για έναν σκληρό διαπραγματευτή που μάζεψε μία ομάδα με αμούστακους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές από 19 μέχρι 21 ετών και τους πουλάει σε κλαμπ τύπου Μπαρτσελόνα με ποσά που φτάνουν τα 80.000.000 ευρώ. Κλασικό παράδειγμα ο μέσος Φρένκι Ντε Γιονγκ...

Ο Όφερμαρς είναι επίσης εκείνος που πίστεψε στον 30αρη, Ντούσαν Τάντιτς, έδωσε το "ok" για την απόκτησή του από την Σαουθάμπτον έναντι 10.000.000 ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι, και δικαιώνεται στο έπακρο με αυτά που κάνει ο Σέρβος. Επίσης, αυτή την περίοδο, ο 46χρονος φέρεται να διαπραγματεύεται την πώληση του Ματίας Ντε Λιχτ, επίσης με χρήματα ίδια με αυτά του Ντε Γιονγκ και με ομάδες όπως η Μπάρτσα, η Παρί και η Μπάγερν.

Τα βελγικά δημοσιεύματα, πάντως, αναπαράχθηκαν και στην Ολλανδία και παρέα με τον Κουλούρη στις Κάτω Χώρες αναφέρουν ότι ο Όφερμαρς τσεκάρει κι άλλους Έλληνες. Ο ένας παρουσιάζεται να είναι ο Μπουζούκης και ο άλλος ο Βρουσάι. Για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται δανεικός στην Βίλεμ, είχατε διαβάσει σχετικό ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα του Κουλούρη, ο Αίαντας όπως και η Άντερλεχτ δεν φέρονται διατεθειμένοι -βάσει δημοσιευμάτων πάντα- να ικανοποιήσουν τον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας τη ρήτρα των 7.000.000 ευρώ. Ταβάνι γράφουν στις δύο χώρες είναι τα 3.000.000 ευρώ για την αγορά του διεθνή Έλληνα στράικερ.

Επιστρέφοντας στον Όφερμαρς, αξίζει ν' αναφέρουμε ότι από το 2012 που ανέλαβε το ρόλο του κουμανταδόρου στον Άγιαξ (και πλέον με τη βοήθεια του Φαν Ντε Σαρ) έχει πουλήσει ποδοσφαιριστές όπως ο Έρικσεν, ο Μίλικ, ο Βερτόγκεν, ο Αλντερβάιρελντ, ο Σίλεσεν. Επίσης, δεν λείπουν και για τον ίδιο τα μεταγραφικά σενάρια, αφού το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως η Άρσεναλ ενδιαφέρεται να του δώσει ρόλο στο Λονδίνο. Θυμίζουμε πως όπως και στον Άγιαξ έτσι και στους "Κανονιέρηδες" ο Όφερμαρς διετέλεσε παίκτης τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ