ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε"

Κρέσπο: "Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε"

Ο Χοσέ Κρέσπο συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά ώστε να είναι στο 100% όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο. Ο αμυντικός των ασπρόμαυρων επέστρεψε από την Ισπανία και πλέον συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του. Ο Κρέσπο δεν έκρυψε ότι είναι στόχος του είναι να βρίσκεται στο 100% όταν ξεκινήσει η σεζόν.

Αρχικά σε ερώτηση για την επιστροφή του στη δράση είπε: "Νιώθω καλά. Φόρτισα λίγο τις μπαταρίες μου στις μέρες των διακοπών. Τώρα νομίζω ότι είναι μία καλή περίοδος για μένα στην προετοιμασία, να παίξω σε κάποια φιλικά παιχνίδια, για να επανέλθω σε μία καλή φυσική κατάσταση ώστε να ξεκινήσεω τη σεζόν στο 100%".

Για το εάν αισθάνεται ως νέο μεταγραφικό απόκτημα δήλωσε: "Έτσι νομίζω. Επέστρεψα μία μέρα αργότερα, δεν έχω αγωνιστεί τους τελευταίους έξι μήνες, οπότε ναι, είμαι σαν ένας καινούργιος παίκτης. Άρα πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα"

Τέλος, για το γεγονός ότι η χρονιά αρχίζει σύντομα τόνισε: "Πρέπει να δουλέψουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Δεν είχαμε πολλές μέρες κενό, οπότε νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχουμε αρκετές μέρες για να δουλέψουμε και να είναι όλα έτοιμα. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ