ΠΑΟΚ

Ξέσπασμα Ζαγοράκη για το Άγιαξ - ΠΑΟΚ: "Ντροπή για το άθλημα η διαιτησία"

Ξέσπασμα Ζαγοράκη για το Άγιαξ - ΠΑΟΚ: "Ντροπή για το άθλημα η διαιτησία"

Ο ευρωβουλευτής, άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα στο Euro 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης, ξέσπασε κατά της UEFA για τη διαιτησία στο Άγιαξ - ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-2 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία το βράδυ της Τρίτης (13/8) και αποκλείστηκε από τα playoffs του Champions League. Ο Δικέφαλος έχει ωστόσο πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κρεγκ Πόουσον. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι οι παίκτες την... έπεσαν στον Άγγλο αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

Έξαλλος με τα σφυρίγματα του Πόουσον ήταν και ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο ευρωβουλευτής, άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα στο Euro 2004 επιτέθηκε στην UEFA με αφορμή τη διαιτησία του Άγγλου και ισχυρίστηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση".

Το post που έκανε στο instagram ο Ζαγοράκης ήταν το εξής: " Δεν ξέρω εάν όντως η επίσημη πολιτική της UEFA είναι η προστασία των "παραδοσιακών ισχυρών" ευρωπαϊκών ομάδων. Σίγουρα όμως η σημερινή διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα. Περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Ψηλά το κεφάλι. Αποδείξατε ότι αξίζατε και με το παραπάνω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2: Ηρωικός ο Δικέφαλος, αλλά αποκλεισμός και playoffs Europa League
Φερέιρα: "Θα ήταν σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ"
Άγιαξ - ΠΑΟΚ: Το "πέσιμο" των παικτών στον διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα
Όχι και έτσι, ρε ΠΑΟΚ
Φερέιρα: "Θα μπορούσε να δώσει και τέσσερα πέναλτι στον Άγιαξ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ