ΠΑΟΚ

Λάμπρου: "Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λάζαρος Λάμπρου εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα, αλλά και για το παρθενικό γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε στη διαφορά ποιότητας από τις υπόλοιπες ομάδες.;

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λαζαρος Λάμπρου, που σημείωσε το παρθενικό γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, αλλά και την προσωπική εμφάνισή του.

Παράλληλα, στάθηκε στη διαφορά ποιότητας του ΠΑΟΚ σε σχέση με τις άλλες ομάδες, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για την συμμετοχή του στο ροτέισον του ΠΑΟΚ: "Σαν επιθετικός θέλω να σκοράρω, είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ".

Για τον χρόνο συμμετοχής του: "Εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκέφτομαι και να αισθάνομαι διάφορα, δουλεύω στις προπονήσεις και περίμενα την ευκαιρία μου για να αποδείξω πράγματα".

Για το που προτιμά να αγωνίζεται: "Αν με ρωτούσατε πιο πριν και εμένα μου αρέσει να αγωνίζομαι αριστερά, αλλά και στα δεξιά αισθάνομαι το ίδιο καλά. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι δυνατός ψυχικά. Είναι μια διαδικασία μηνών που δουλεύουμε καθημερινά για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ".

Για το ματς με τον Αστέρα: "Πίστευα ότι θα κερδίσουμε, πιστεύω την ομάδα, είμαστε σε μεγαλύτερο επίπεδο από τις άλλες ομάδες. Από εμάς εξαρτώνται τα αποτελέσματα, αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν και ο Ολυμπιακός έχει ποιοτική ομάδα, αλλά αν βρεθούμε και οι δύο στην καλύτερή μας ημέρα, εμείς πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι, ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι και αν βγάζουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις στους αγώνες, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Αστέρας 3-1: "Καθάρισε" o Δικέφαλος με την ποιότητά του
Ντόουγκλας: "Δίκαιη νίκη, θέλω να αποδεικνύω ότι αξίζω που παίζω"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ