ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Πρώτος μας στόχος τοChampionsLeague"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Σε δηλώσεις που έκανε με την άφιξη του στο Βουκουρέστι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το μεγάλο στόχο της επόμενης σεζόν. «Θα είναι λάθος να αλλάξουμε πολλούς παίκτες» είπε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε και αυτός τις διακοπές του και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην πατρίδα του πολιορκήθηκε από τα ΜΜΕ.

Στις δηλώσεις του πάντως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νέα χρονιά, τονίζοντας πως θα πρέπει να διατηρηθεί όσο γίνεται αναλλοίωτο το ρόστερ της ομάδας του για να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την κατάκτηση του νταμπλ:
«Ήταν μια φανταστική χρονιά, με έντονα συναισθήματα. Πέρασα ένα εκπληκτικό Σάββατο στις 11 Μάιου γιατί με την κατάκτηση του κυπέλλου, πετύχαμε μια εκπληκτική επιτυχία με την ομάδα, αφού κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα και φέραμε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας».

Για τον επόμενο στόχο της ομάδας του:
«Μεγάλος μας στόχος αυτή τη στιγμή και θέλουμε την επόμενη χρονιά να τον πετύχουμε είναι συμμετέχουμε στο Champions League και να κερδίσουμε ξανά όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα. Το θέλουμε πάρα πολύ, έχουμε μια δυνατή ομάδα και θέλουμε την επόμενη σεζόν να παίζουμε με τους μεγάλους της Ευρώπης. Είναι και προσωπικός στόχος και ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε το λάθος να αλλάξουμε πολλούς από τους παίκτες της ομάδας, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι θα πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή και σε μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε ενάμιση μήνα περίπου για τα πρώτα παιχνίδια και πολλές αλλαγές θα φέρουν μεγάλο ρίσκο».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
«Δεν είμαι σε καμία λίστα και δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται στον ΤύποΈχω μεγάλο κίνητρο για να ξεκινήσω την επόμενη σεζόν και να συνεχίσουμε τις νίκες. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είναι το μόνο που με απασχολεί».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ