ΠΑΟΚ

"Μάχη Φενέρ-Γαλατά για τον Άκπομ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην Τουρκία γράφουν ότι οι δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ.

Το γεγονός ότι ο Τσούμπα Άκπομ έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει λειτουργήσει ως πρόκληση για ομάδες που εκτιμούν την αξία του Άγγλου επιθετικού και θεωρούν ότι πλέον είναι περισσότερο εύκολο να τον αποκτήσουν.

Μετά τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που έκαναν λόγο για κρούση της Γουέστ Χαμ για τον Άκπομ και ενδιαφέρον για αυτόν από τη Ρεμς και τη Κολωνία, ήρθαν και αυτά από την Τουρκία που αναφέρουν ότι στο "Καραισκάκης" βρέθηκαν σκάουτερ της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατάσαραϊ που ενδιαφέρονται για επιθετικό του ΠΑΟΚ "δίνουν μάχη για τον Άκπομ" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τονίζεται επίσης ότι άνθρωποι της Βέντερ Βρέμης αλλά και της Φιορεντίνα ήταν στο ντέρμπι και είδαν τον Άγγλο επιθετικό. Μάλιστα στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα η αξία του Τσούμπα Άκπομ αποτιμάται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

"ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΚΠΟΜ"

Την ίδια ώρα στη Γερμανία γράφεται ότι η Κολωνία έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης στις μεταγραφές του χειμώνα και πως μια από αυτές μπορεί να είναι και ο Τσούμπα Άκπομ.

"Με τον Μοντέστ σκιά του προηγούμενου καλού ευατού του και τους Τερόντε και Κόρντομπα να συνεισφέρουν ελάχιστα στο σκοράρισμα, είναι ερωτηματικό αν η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού θα ήταν η λύση. Για τον Άκπομ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στον ΠΑΟΚ", αναφέρει το δημοσίευμα με τίτλο "Αρκετές οι προοπτικές για Άκπομ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ