ΠΑΟΚ

Μένσα στο Sport24.gr: "Έχω μιλήσει με τον Φερέιρα"

Μένσα στο Sport24.gr: "Έχω μιλήσει με τον Φερέιρα"

Ο Μπέρναρντ Μένσα μιλά στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Η συνομιλία με τον τεχνικό του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, η πρόκληση που ζητά και οι συστάσεις του Πέδρο Ενρίκε.

Το Sport24.gr αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης (20/5) ότι ο 25χρονος Γκανέζος μέσος της Καϊσερίσπορ, Μπέρναρντ Μένσα, είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή καθώς ο Μαουρίσιο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχωρεί από την Τούμπα.

Άλλωστε ο Αφρικανός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει να βάλει ο Αμπέλ Φερέιρα στο παιχνίδι του Δικεφάλου. Είναι οκτάρι, αλλά σαφώς πιο γρήγορα από τον Βραζιλιάνο, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Το Sport24.gr εντόπισε τηλεφωνικά τον Μπέρναρντ Μένσα στην Καισάρεια. Ο Γκανέζος παραδέχεται ότι έχει μιλήσει από τον Πορτογάλο προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζονται από την Primeira Liga.

"Έχω μιλήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα, τον γνωρίζω από την Πορτογαλία. Αυτός με γνώριζε από την Γκιμαράες, ενώ εγώ φυσικά γνώριζα την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει στην Μπράγκα".

Έχει συμβόλαιο με το τουρκικό κλαμπ μέχρι το 2022. Μπορεί η οποιαδήποτε αγορά του αυτή τη στιγμή να μοιάζει εμπόδιο - έτσι κι αλλιώς στην Τούμπα "καίγονται" για πωλήσεις λόγω FFP - αλλά ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Καϊσερισπόρ αλλάζει τα δεδομένα όπως και το χρέος που έχει η ομάδα της γειτονικής χώρας προς τον ΠΑΟΚ από την αγορά του Πέδρο Ενρίκε.

Ο Μένσα ξεκαθαρίζει ότι θα ήθελε ν' αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για να συμμετάσχει τόσο στην πρόκληση του πρωταθλητισμού, όσο και στο όνειρο συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

"Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι θέμα των δυο ομάδων. Πρέπει να τα βρουν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που κυνηγά τον τίτλο στην Ελλάδα, θέλει να παίξει στους ομίλους του Champions League. Μου αρέσουν οι προκλήσεις".

Στο Γκιμαράες την τελευταία σεζόν ως παίκτης της Βιτόρια πρόλαβε ως προπονητή τον νυν του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

"Είχα προλάβει τον Πέδρο Μαρτίνς στην Γκιμαράες. Έχουμε καλή σχέση και αλληλοεκτίμηση. Τις καλύτερες χρονιές μου τις είχα κάνει με τον Ρουί Βιτόρια (μετέπειτα της Μπενφίκα και νυν της Αλ Νασρ) στην τεχνική ηγεσία".

Όπως αναφέραμε στην Καϊσερίσπορ είναι συμπαίκτης με τον Πέδρο Ενρίκε. Αλήθεια έχει μιλήσει με τον Βραζιλιάνο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ; Τι του έχει πει για τον Δικέφαλο. Ιδού η απάντηση:

"Έχω μιλήσει με τον Πέδρο Ενρίκε. Μου λέει συνέχεια για την τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι φορές που δεν μπορεί να μου την περιγράψει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δεδομένα με Μπερνάρντ Μένσα
Στη λίστα ο Μπέρναρντ Μένσα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ