ΠΑΟΚ

Μπράνκο: "Νιώθεις ανήμπορος μακριά από την οικογένειά σου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριο Μπράνκο περιέγραψε στην Πορτογαλία του πώς λειτουργεί ο ΠΑΟΚ την εποχή του κορονοϊού, αλλά και πώς βιώνει ο ίδιος τις μέρες μακριά από την οικογένειά του.

Ο Μάριο Μπράνκο μίλησε στην "A BOLA" για το πώς βιώνει την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού αλλά και το πώς προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την επόμενη ημέρα του, τονίζοντας πάντως ότι το συμβόλαιό του με το Δικέφαλο εκπνέει τον Ιούνιο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό:

"Αυτό που συμβαίνει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με ανησυχεί. Νιώθεις ανήμπορος όταν είσαι μακριά από την γυναικά σου και τα παιδιά σου. Έχω επαφή με την οικογένεια μου μέσω του ίντερνετ. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δουλεύω στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν είχα να δω την οικογένεια μου περισσότερο από ένα μήνα, καθώς είτε ταξίδευα εγώ στην Πορτογαλία, είτε έρχονται για να μείνουν μαζί μου στην Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες. Τώρα λόγω κορονοϊού θα σπάσω ρεκόρ του χρόνου που έχω να τους δω.Είμαι κλεισμένος στο σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δέχομαι την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ευτυχώς έλαβε γρήγορα αυτά τα μέτρα".

Για τη λειτουργία του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν:

"Στον ΠΑΟΚ έχουμε ανεπτυγμένο το τμήμα της τεχνολογίας και πραγματοποιούμε καθημερινές τηλεδιασκέψεις, για να αποφασίσουμε πως να διαχειριστούμε την τρέχουσα κρίση για να βρούμε λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια. Η προτεραιότητα μου ήταν να έρθω σε επαφές με άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων για να μελετήσω την τρέχουσα κατάσταση. Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πως αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν. Το δικό μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ