ΠΑΟΚ

"Ναυάγησε" του Κοεντράο στην Πόρτο λόγω των οπαδών

"Ναυάγησε" του Κοεντράο στην Πόρτο λόγω των οπαδών

Οργανωμένοι οπαδοί της Πόρτο εναντιώθηκαν στη θέληση της διοίκησης να αποκτήσει τον στόχο του ΠΑΟΚ, Φάμπιο Κοεντράο και οι άνθρωποι των "Δράκων" ακύρωσαν τη μεταγραφή που είχε μπει στην τελική ευθεία.

Η μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο στην Πόρτο οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". Η διοίκηση των "Δράκων" πήρε την απόφαση να ακυρώσει τη συμφωνία που φέρεται να υπήρξε με τον 31χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ, λαμβάνοντας μάλλον πολύ σοβαρά υπόψιν την ανακοίνωση των οργανωμένων.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύνδεσμος Colectivo Ultras 95 ανέφερε για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ: " Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο.

Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή".

O 31χρονος μπακ έχει περάσει στο παρελθόν και από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, δηλαδή τη Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαμάχη του Κοεντράο με τον Μαρεγκά στο ντέρμπι Σπόρτινγκ - Πόρτο τη σεζόν 2017-2018, για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Ο Φάμπιο Κοεντράο είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αποχώρησε ζητώντας χρόνο. Στη... μέση μπήκε η Πόρτο, η οποία είχε καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ