ΠΑΟΚ

Ντιέγκο, εσύ σούπερ σταρ

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προσωποποίησε όλη την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ να αποκλείσει τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Στον πρώτο αγώνα από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα δύο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ και στη ρεβάνς στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" ο Σουριναμέζος έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση από τις 116 συνολικά με τη φανέλα του Δικέφαλου.

Γεννημένος στο Άμστερνταμ, ο Μπίσεσβαρ πέρασε από τις Ακαδημίες του Άγιαξ αλλά στην ουσία το ποδόσφαιρο το έμαθε στην Φέγενορντ, παραδοσιακά τη μεγάλη αντίπαλο του Αίαντα. Δεν είναι μυστικό ότι στα πρώτα χρόνια του και όταν καθιερώθηκε στην ομάδα του Ρότερνταμ, ο Άγιαξ είχε κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει -και να διορθώσει τη λάθος εκτίμηση που έκανε για αυτόν όταν ήταν πιτσιρικάς- αλλά ο ίδιος ο Μπίσεσβαρ αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ

Ο 31χρονος μέσος στη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη του αγώνα με τον Άγιαξ, έλεγε ότι το γεγονός ότι αποτελούσε τις τελευταίες ημέρες σημείο αναφοράς για τα ολλανδικά ΜΜΕ, δεν αποτελούσε για αυτόν επιπλέον κίνητρο. Από ότι φάνηκε δεν του ήταν απαραίτητο… Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, ήταν συνολικά η παρουσία του στο παιχνίδι συγκλονιστική.

Ακόμη και όταν ήταν φανερό ότι είχε μείνει από δυνάμεις, έβρισκε ψυχικά αποθέματα να μαρκάρει, να κάνει προβολές στα πόδια των αντιπάλων και να σηκώνεται κάθε φορά που βρισκόταν κάτω από τα μαρκαρίσματα τους. Κάποια από αυτά ήταν ιδιαίτερα δυνατά όπως αυτό που του έκανε ο 18χρονος Σερτζίνιο Ντεστ, που έμοιαζε με… ασέβεια προς την ποιότητα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ MVP ΣΤΗ "ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΪΦ ΑΡΕΝΑ"

Και από χθες η ποδοσφαιρική Ολλανδία θυμήθηκε ξανά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τιτιβίσματα και ποσταρίσματα φιλάθλων που παροτρύνουν τη Φέγενορντ να ασχοληθεί μεταγραφικά μαζί του και κάποιοι άλλοι περισσότερο ενθουσιώδεις κάνουν λόγο ακόμη και για κλήση του στην Εθνική.

Αν υπήρχε αντικειμενική αλήθεια στο ποδόσφαιρο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και όχι ο Ντούσαν Τάντιτς θα έπρεπε να αναδειχθεί από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" ως MVP του παιχνιδιού. Ο Σέρβος ευστόχησε στα δύο από τα τρία πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά ο Μπίσεσβαρ ήταν "χάρμα οφθαλμών" με όσα έκανε στο γήπεδο.

TO... LIKE ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πριν τον αγώνα δήλωνε σε όλους τους τόνους πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί σε βάρος του Άγιαξ. Ο υψωμένος αντίχειρας του στην ομαδική φωτογραφία των ποδοσφαιριστών αποδεικνύει του… λόγου του το αληθές...

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον αποκλεισμό τόνιζε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του. Και αν ο Μπίσεσβαρ είναι υπερήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του, είναι σίγουρο ότι ο ίδιος ο Σουριναμέζος, ο πιο ποιοτικός από αυτούς έκανε υπερήφανους τους φίλους του ΠΑΟΚ βλέποντας τον να ηγείται στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει ένα ιστορικό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ