ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον Κόκε με ατάκα Conor McGregor

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον Κόκε με ατάκα Conor McGregor

Ο Κόκε ειρωνεύτηκε τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς με post και ο Γιώργος Σαββίδης του απάντησε λίγο αργότερα αλά McGregor μέσω Instastory (PHOTO + VIDEO).

Ο Κόκε θα έρθει στην πατρίδα μας για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, ωστόσο φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του νωρίτερα, γράφοντας στα social media για τον Βιεϊρίνια, αλλά και τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Για τον Σέρβο στράικερ του ΠΑΟΚ, ο πρώην επιθετικός των "κίτρινων" έγραψε: " Ποιος είναι ο Πρίγιοβιτς; Διαβάζοντας τη συνέντευξή του μοιάζει σαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (emoji γέλιου). Άντε ρε... την Κυριακή θα είναι το πιο όμορφο ματς που θα παίξει μ@λ@κ@..."

Στο " ...ποιος είναι ο Πρίγιοβιτς..." ο Κόκε πήρε απάντηση από τον Γιώργο Σαββίδη ο οποίος με τη σειρά αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Ισπανός! Μάλιστα, για το post του, το μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟΚ επιστράτευσε μία ατάκα του Conor McGregor.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου, ο μαχητής Jeremy Stephens είχε καταφερθεί κατά του Ιρλανδού κι εκείνος γύρισε προς το μέρος του και φώναξε στο μικρόφωνο " ...who da fook is that guy?.."

ΤΟ POST ΤΟΥ Γ. ΣΑΒΒΙΔΗ:

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον Κόκε με ατάκα Conor McGregor

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ MCGREGOR:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ