ΠΑΟΚ

O Jogo: "Παζάρια ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ για Μίσιτς"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo", ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μειώσει τη ρήτρα των 2 εκατομμύριων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του Γιόζιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για μια ακόμη φορά ο Γιόζιπ Μίσιτς απασχολεί τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της O JOGO να ασχοληθεί με την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κροάτη μέσου από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, με «χτύπημα» μάλιστα στην πρώτη της σελίδα ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μέσω διαπραγματεύσεων να μειώσει την ρήτρα των 2 εκατομμύριων ευρώ περίπου που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να εξαγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

O Jogo: "Παζάρια ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ για Μίσιτς"

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει παρόμοιες προσπάθειες διαπραγμάτευσης του buy out του Γιόζιπ Μίσιτς αρκετές φορές μέχρι τώρα, από την στιγμή που αποφασίστηκε η παραμονή του στην Τούμπα μετά το τέλος του δανεισμού του από τα «Λιοντάρια».

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που ανέλαβε να παζαρέψει την ρήτρα του Κροάτη με τους συμπατριώτες του, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ δεν έδειξαν και μεγάλη διάθεση να μειώσουν τις απαιτήσεις τους κάτω από το buy out το οποίο συμφώνησαν με τον ΠΑΟΚ το Γενάρη του 2019.

Όπως και να έχει στην Τούμπα θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Γιόζιπ Μίσιτς στην ομάδα τους για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως προβλέπεται στην συμφωνία που έχουν πετύχει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Και αυτό θα γίνει είτε με νέα συμφωνία με την Σπόρτινγκ, είτε με την καταβολή της ρήτρας του στα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή του ο Δικέφαλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ