ΠΑΟΚ

"Ο Μίσιτς μένει στον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σύμφωνα με την "A Bola", ο ΠΑΟΚ διατηρεί αναλλοίωτο το ενδιαφέρον του για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιόζιπ Μίσιτς, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κροάτης μέσος.

Ο Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τη ρήτρα του Μίσιτς μέχρι το Σάββατο και επικαλούνται και επίσημες πηγές από τον Δικέφαλο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

"Ο Μίσιτς θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα είχε προθεσμία μέχρι τις 20 Μαϊου να καταβάλλει στην Σπόρτινγκ την ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη. Ωστόσο λόγω της επιδημίας του κορονοϊού ζήτησε από τα λιοντάρια έναν ακόμη μήνα περιθώριο για να ενεργοποιήσει την ρήτρα.

Μια εβδομάδα πριν από το τέλος της νέας προθεσμίας η σεζόν για τον Μίσιτς τελείωσε. Ο Κροάτης θα υποβληθεί σε εγχείρηση για την αφαίρεση μιας κύστης από τη βουβωνική χώρα και χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

Από την στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται εμφανίστηκαν κάποιες φήμες ότι ο ΠΑΟΚ πρόκειται να αναιρέσει τη συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Ωστόσο, επίσημη πηγή από τον ΠΑΟΚ, μας ενημέρωσε ότι τίποτα, σχεδόν, δεν έχει αλλάξει.

'Διατηρούμε αναλλοίωτο το ενδιαφέρον μας για το Μίσιτς', λένε από τον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την Σπόρτινγκ για να καθοριστούν τα πάντα γύρω από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι διαπραγματευτεί με την Σπόρτινγκ ένα πλάνο αποπληρωμής της ρήτρας. Δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές» βεβαιώνουν από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει το δημοσίευμα της "A Bola".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ