Άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν ότι αστυνομικός χτύπησε τον Σβιντέρσκι με την ασπίδα του, ενώ επεσήμαναν ότι θα ζητήσουν εξηγήσεις για όσα έγιναν κατά την άφιξη της ομάδας του στην έδρα του Ολυμπιακού για το χθεσινό (01/12) ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ είχε προϊδεάσει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από την Αστυνομία για όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στα αρμόδια όργανα πως αστυνομικός χτύπησε με την ασπίδα του τον Σβιντέρσκι στο χέρι, κατά την είσοδο των ομάδων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ολυμπιακού.

ADVERTISING

"Ο ποδοσφαιριστής δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό που δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί. Είναι απορίας άξιον ωστόσο, πως είναι δυνατόν η αστυνομία που υποτίθεται ότι έχει ρόλο να προστατεύει την ομάδα από χούλιγκανς, όχι μόνο να επιτρέπει στους τελευταίους να σουλατσάρουν, να προπηλακίζουν αλλά να επιτίθεται από πάνω σε ποδοσφαιριστές..." αναφέρουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου που είναι έτοιμοι να ζητήσουν εξηγήσεις από κάθε υπεύθυνο για να διερευνηθούν όσα έγιναν χθες στο "Καραϊσκάκης".

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει επίθεση στην αποστολή ο Δικέφαλος
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη για το 1-1 στο Καραϊσκάκης
ΠΑΟΚ: "Η ευθύνη για όσα έγιναν ανήκει στην Πολιτεία και την Αστυνομία"
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εξέδωσε ανακοίνωση κατά Αυγενάκη