ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ κινείται σοβαρά για Χόλτμπι"

Hamburg's scorer Lewis Holtby celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Hamburger SV in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Hamburg's scorer Lewis Holtby celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Hamburger SV in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Στην Τουρκία γράφουν ότι o ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που διεκδικεί με τις περισσότερες πιθανότητες την υπογραφή του Γερμανού κεντρικού μέσου, Λιούις Χόλτμπι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ είναι ο πλέον σοβαρός διεκδικητής του Λιούις Χόλτμπι που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

O Γερμανός χαφ που έχει προταθεί στο Δικέφαλο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι έχει υψηλές παραστάσεις και εμπειρία στην Bundesliga και την Αγγλία και ότι έφτασε να αγωνίζεται και στην Εθνική Γερμανίας είναι ενδεικτικό της ποιότητας του.

Στην Τουρκία δημοσιεύματα αναφέρονται στο ενδιαφέρον που δείχνουν για τον Χόλτμπι οι δύο ομάδες από την Κωνσταντινούπολη, Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ, ωστόσο τονίζουν ότι ο πλέον σοβαρός διεκδικητής του 29χρονου μέσου είναι ο ΠΑΟΚ. " Η Γαλατά και Φενέρ ενδιαφέρονται για το Λιούις Χόλτμπι, ωστόσο ο πιο σοβαρός υποψήφιος αγοραστής του είναι ο ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρον για το Χόλτμπι έχει δείξει και η Κάρντιφ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μόνη πρόταση που έχει είναι από την ομάδα της ομάδα της Θεσσαλονίκης", αναφέρουν συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Deal 7,2 εκατ. € για Κουλούρη
Ευθύμης Κουλούρης: Ο τρίτος Έλληνας που γίνεται top σκόρερ και παίρνει μεταγραφή
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ