ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης συνάντησε τον Μακ και τον βάφτισε "Μάκη αλάνι"

Ο Σαββίδης συνάντησε τον Μακ και τον βάφτισε "Μάκη αλάνι"

Η Ζενίτ παίζει στην έδρα της Ροστόφ και ο Γιώργος Σαββίδης που βρίσκεται στη Ρωσία συναντήθηκε με τον Ρόμπερτ Μακ. Διαβάστε το σχόλιό του για το τετ-α-τετ με τον πρώην "ασπρόμαυρο".

Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στο Ροστόφ, εκεί που έχει καταλύσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το ματς με την τοπική ομάδα την Κυριακή (19/5, 19:00). Βλέποντας το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ ότι η Ζενίτ βρίσκεται στην περιοχή, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μ' έναν παλιόφιλο. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ο Σαββίδης "ανέβασε" τη συνάντησή του με τον πρώην "ασπρόμαυρο" και τη συνόδεψε με δύο σχόλια. Στο πρώτο, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε: " Ενας παλιός φίλος αξίζει όσο δύο νέοι" και το δεύτερο που ήταν χιουμοριστικό, έγραφε: "Μάκη αλάνι..."

Ο Σαββίδης, λοιπόν, βάφτισε τον Ρόμπερτ Μακ... Μάκη και αμφότεροι πόζαραν χαμογελαστοί με υψωμένους τους αντίχειρες. Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει τον Σλοβάκο στην Ζενίτ το 2016 έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, το 2017 ο παίκτης επέστρεψε ως δανεικός και στη συνέχεια έφυγε εκ νέου για τη Ρωσία. Ο 28χρονος μετράει φέτος 33 συμμετοχές, έξι γκολ και πέντε ασίστ.

Ο Σαββίδης συνάντησε τον Μακ και τον βάφτισε "Μάκη αλάνι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ