ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσακαλώτος επισκέφτηκε το Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρίσκεται στις ΗΠΑ για συζητήσεις μεεπενδυτές και φρόντισε να επισκεφθεί το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη. Ο γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματα του για το δικέφαλο, Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη για συζητήσεις με επενδυτές.

Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και να συζητήσει με τα μέλη του για την αγαπημένη τους ομάδα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι φίλοι του δικέφαλου η επίσκεψη του Υπουργού ήταν αιφνιδιαστική και δεν είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Για την ακρίβεια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήγε πρώτα στα παλιά γραφεία του συνδέσμου και αφού ενημερώθηκε για την μετακόμισή τους έσπευσε να επισκεφτεί τα καινούρια χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση, όπως επισημαίνουν στη σχετική τους ανάρτηση τα μέλη του συνδέσμου, ο Υπουργός οικονομικών άκουσε τα παράπονα για τα όσα έγιναν πέρσι στο πρωτάθλημα, έγινε φυσικά αναφορά στη φετινή πορεία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για το νέο γήπεδο στην Τούμπα.

Ο Τσακαλώτος επισκέφτηκε το Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ