ΠΑΟΚ

Οπαδός σε Άκπομ: "Thank you for the γκολάρα!"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσούμπα Ακπομ άφησε νωρίς τους πανηγυρισμούς και έμεινε με τους δικούς του ανθρώπους, έχοντας μαζί του το τρόπαιο του MVP, ενώ δέχθηκε και ευχαριστίες σε μείγμα αγγλικών και ελληνικών. Το κινητό του δεν σταματούσε να χτυπάει.

Ο Τσούμπα Ακπομ άφησε νωρίς τους εντός γηπέδου πανηγυρισμούς και έμεινε με τους δικούς του ανθρώπους, έχοντας μαζί του το τρόπαιο του MVP και ένα κομμάτι από τα δίχτυα στα οποία έστειλε τη μπάλα στο 45’, ενώ δέχθηκε και ευχαριστίες σε μείγμα αγγλικών και ελληνικών.

Ο Αγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ έδειχνε να έχει αδειάσει μετά το κλάμα του, που ακολούθησε των πρώτων του δηλώσεων. Την ώρα που το τρόπαιο περιφερόταν από τους συμπαίκτες εντός του αγωνιστικού χώρου, εκείνος βρισκόταν μαζί με την κοπέλα του στις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου.

Στο ένα χέρι είχε το κινητό του τηλέφωνο και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με όσους από τους στενούς συγγενείς του δεν είχαν βρεθεί στο γήπεδο. Το κινητό δεν σταματούσε να χτυπάει, και μάλιστα οι περισσότεροι εξ’ αυτών που του τηλεφωνούσαν, το πρώτο πράγμα που τον ρωτούσαν αφορούσε το γκολ που σημείωσε.

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Εκείνος, δεν έδειχνε καθόλου να… χαλιέται που το επαναλάμβανε, ενώ είχε σε υποστηρικτικό ρόλο τη κοπέλα του, η οποία προσπαθούσε να τον ξεκουράσει, ζητώντας του να κρατήσει εκείνη το βραβείο του MVP. Μάταια όμως. Ο Αγγλος επιθετικός δεν ήθελε να το αφήσει, και αν τον έβλεπε κάποιος, θα καταλάβαινε το γιατί. Υπήρχαν στιγμές που μιλούσε στο τηλέφωνο και το κοιτούσε, έχοντας το πιο πλατύ χαμόγελο που θα μπορούσε. Μαζί του, δεν είχε μόνο το βραβείο, αλλά και ένα μικρό κομμάτι από τα δίχτυα της εστίας στην οποία σκοράρει.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ… ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

Λίγο πριν φύγει για τα αποδυτήρια, ο Ακπομ είδε το τρόπαιο να έχει φτάσει στα χέρια των οπαδών του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν πίσω από αυτό για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία. "Που το πάτε; Το θέλουμε πίσω!" φώναξε ο Ακπομ, με έναν εκ των οπαδών του ΠΑΟΚ να πηγαίνει κοντά του, να τον αγκαλιάζει, να του λέει "thank you for the γκολάρα, παικταρα" και να του επισημαίνει πως "σε ένα λεπτό θα το έχεις δικό σου". Το τελευταίο, ειπώθηκε στα ελληνικά, με τον Ακπομ να χαμογελάει συγκαταβατικά, και να ακούει από άλλον φίλο του ΠΑΟΚ τη μετάφραση στα αγγλικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ