Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ ζητά από κάθε φίλο του Δικέφαλου "να μην παρασυρθεί από την ένταση ή από ενδεχόμενες προκλήσεις" στο ντέρμπι της Κυριακής (23/02, 19.30) με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (23/02, 19.30) με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της ζητά από τους φιλάθλους που θα βρουν στην Τούμπα για να δουν το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός να προστατέψουν την ομάδα τους προσέχοντας την συμπεριφορά τους.

ADVERTISING

Μάλιστα, τονίζει ότι δεν θα πρέπει να αντιδράσουν "σε οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου: "Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αποτελεί έναν κομβικής σημασίας αγώνα στην προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα αυτό είμαστε συμπαίκτες. Με τη φωνή σας και μόνο σας θέλουμε στο πλευρό του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο.

ADVERTISING

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις. Ν’ αποφύγει συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ν’ αγνοήσει οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου! Να προσέχει τη συμπεριφορά του διπλανού του. Να δώσει ώθηση στην ομάδα όπως μόνο εκείνος ξέρει. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διατήρηση των τίτλων του δεν τελειώνει την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος. Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του σε μία ακόμα σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Η προστασία της ομάδας μας είναι υποχρέωσή μας!"