ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει μέχρι το 2024 χωρίς ρήτρα ο Τζόλης

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει μέχρι το 2024 χωρίς ρήτρα ο Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης ήλθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024, χωρίς να τεθεί ρήτρα απόδεσμευσής του. Στην Ελλάδα την Τετάρτη (9/9) ο Σαϊντί Γιάνκο.

Νέο συμβόλαιο για τον Χρήστο Τζόλη. Ο 18χρονος εξτρέμ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 (η τρέχουσα εξέπνεε το 2022).

Μάλιστα στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει δεν θα τεθεί ρήτρα αποδέσμευσης. Είναι νέα τακτική του Δικεφάλου - ειδικά στους μικρούς που ανανεώνουν - να μην τίθενται ρήτρες για να μπορεί να διαπραγματευτεί ο ίδιος με τις ενδιαφερόμενες ομάδες στο ποσό που θέλει.

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα στη διαδικασία των playoffs. Πήρε χρόνο συμμετοχής, ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Ήλθε και η πρώτη κλήση από τον Τζον φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας ως επιβράβευση. Κοινή επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί, κάτι που γίνεται και πραγματικότητα.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΓΙΑΝΚΟ

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει ήδη με τον 24χρονο Ελβετό δεξιό μπακ, Σαϊντί Γιάνκο. Ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη (9/9) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο Δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ασπρόμαυροι θα πάρουν τον Γιάνκο ως δανεικό από την Πόρτο, ενώ η οψιόν αγοράς που έχει τεθεί από τους δράκους αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ