ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αναζητείται ενδιαφερόμενος για Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Στο Κόπα Άφρικα που ξεκινά την Παρασκευή (21/6) έχουν εναποθέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τις ελπίδες τους να προκύψει αγοραστής για τον Αμρ Ουάρντα. Η αδιαφορία της Νυρεμβέργης του Κάναντι

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 27 του χρόνια ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται σε μια μάλλον περίεργη κατάσταση. Και αυτό διότι έχασε πέρυσι – και μάλιστα δύο φορές- την ευκαιρία να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ και πλέον θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη: οι ημέρες του Αιγύπτιου στην Τούμπα έχουν τελειώσει.

Περιμένουν λοιπόν να φτάσει στα χέρια τους κάποια πρόταση για την παραχώρηση του και θα την συζητήσουν πολύ σοβαρά. Και μάλιστα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Κόπα Άφρικα που ξεκινάει την Παρασκευή (21/6).

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πολλά περιθώρια κινήσεων πλέον δεν υπάρχουν. Το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει πλέον λογική το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί κάπου ως δανεικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λύση μπορεί να δοθεί από ομάδα τουMLSπου και σε περασμένες μεταγραφικές περιόδους είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του. Για τους Λος Άντζελες στους οποίους αγωνίζεται ο Κάρλος Βέλα γίνεται λόγος τις τελευταίες ημέρες, ότι παρακολουθούν τον Ουάρντα και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο ίδιος ο Ουάρντα. Αρκετές φορές στο παρελθόν ο Αιγύπτιος έδειχνε να περιμένει προτάσεις από ομάδες που ικανοποιούσαν τις φιλοδοξίες του. Αυτές όμως είτε δεν έφτασαν ποτέ στην Τούμπα, είτε ήταν μικρές για να ικανοποιήσουν οικονομικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πέρυσι το καλοκαίρι για παράδειγμα χρησιμοποιούσε το ενδιαφέρον από ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος για να ενισχύσει την άποψη του ότι θα πρέπει να είναι βασικός και ίσως αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ. Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην Τούμπα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ρεμς που ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό με αυτόματη οψιόν αγοράς αν παρέμενε στην κατηγορία (όπως έγινε και με τον Ενγκελς).

Τον περασμένο Γενάρη όταν η επιστροφή του στο Περιστέρι φαινόταν μονόδρομος ο Ουάρντα περίμενε πρόταση από την Τσάμπιονσιπ και την Μπρόμγουιτς.΄Ηταν μάλιστα σίγουρος ότι θα ερχόταν και θα συνέχιζε την καριέρα του στην Αγγλία. Τελικά πείστηκε και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και από αυτούς του Ατρόμητου και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι η επένδυση που έκαναν στον Ουάρντα το χειμώνα του 2017 δεν τους βγήκε. Παρά την ποδοσφαιρική ποιότητα που είναι δεδομένη ο ιδιόρυθμος Αιγύπτιος δεν κατάφερε να καθιερωθεί και να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτά που όλοι περίμεναν.

Ο Δικέφαλος είχε ξοδέψει, το Γενάρη του 2017, 350 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Παναιτωλικό και πλέον έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου αναζητεί απλά μια ομάδα για να τον παραχωρήσει και να γλιτώσει το συμβόλαιό του. Η Νυρεμβέργη πάντως , του "πατέρα" του (όπως τον αποκαλεί ο "Φαραώ") Νταμίρ Κάναντι, στην βολιδοσκόπηση που της έγινε... σφύριξε αδιάφορα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ