ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μίσιτς

Vienna's Christoph Monschein, left, and Rijeka's Josip Misic challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between FK Austria Wien and HNK Rijeka in Vienna, Austria, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Ronald Zak)
Vienna's Christoph Monschein, left, and Rijeka's Josip Misic challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between FK Austria Wien and HNK Rijeka in Vienna, Austria, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Δεν προχωρά ο δανεισμός του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με όσα γράφουν στην Πορτογαλία την τελευταία στιγμή ο Δικέφαλος απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Record" ο ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Γιόζιπ Μίσιτς. Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ για τον Κροάτη κεντρικό χαφ και ενώ όλα έδειχναν ότι υπάρχει σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για το δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Δικέφαλος απέσυρε το ενδιαφέρον του και στρέφεται αλλού για την ενίσχυση του.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ "ψάχτηκε" για τον Μίσιτς ωστόσο προέκυψαν επιφυλάξεις που είχαν να κάνουν κυρίως με την αγωνιστική ετοιμότητα του Κροάτη.

Photo Credits: AP Photo/Ronald Zak

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ